######### #########
#########
######### ######### ######### #########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
 
Bedrijfsvloerplaat

Bedrijfsvloerplaten zijn speciale betonnen vloerplaten geschikt voor zeer zware belasting voor het gebruik op industrieterreinen of havengebieden. Martens produceert deze bedrijfsvloerplaten in verschillende diktes en afmetingen afgestemd op de belasting en intensiteit van het gebruik.

Binnen dit assortiment levert Martens ook de Martens Mirea en MireaMax, een bedrijfsvloerplaat die door een unieke piramidestructuur stroef is en daardoor slippen tegen gaat. De Mirea bedrijfsvloerplaat is leverbaar met of zonder stalen hoekomranding. Weer zo'n innovatief idee van Martens. De MireaMax is geschikt voor extreem zware belastingen.

Naast bedrijfsvloerplaten levert Martens ook andere oplossingen voor bestrating afhankelijk van de specifieke eisen.

Zo produceert Martens de Agricult betonplaten voor de agrarische sector. Deze plaat is gemakkelijk te transporteren, te plaatsen en te verplaatsen. Ook produceert Martens betonstraatstenen voor openbare ruimtes. In antwoord op de toenemende ecologische eisen heeft Martens de speciale waterdoorlatende betonsteen ontwikkeld, die deze stenen dienen als buffer bij wateroverlast.

Wilt u meer weten over de bedrijfsvloerplaat van Martens, de speciale Martens Mirea, of andere soorten betonnen bestrating die Martens levert, ga dan naar www.martensgroep.nl en surf naar de pagina 'Verhardingen' onder de Markten van Martens.

Kijkt u ook eens bij: Betonnen duiker, Infiltratiebuizen, Betonnen kolommen, Inspectieput, Betonnen keerwand, Autolaadkraan, Tuinhandschoen, Prefab betonnen brug, Pvc goot, Pvc emmer.
 
#########
 
#########
 
#########