######### #########
#########
######### ######### ######### #########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
 
Betonstraatsteen

Voor het verharden van openbare ruimtes is de betonstraatsteen uitermate geschikt. Deze betonstraatsteen is leverbaar in verschillende diktes en sterktes, afhankelijk van de toepassing, die kan variëren van voet- en fietspaden tot parkeerplaatsen tot industrieterreinen en havengebieden.

De betonexpertise van Martens stelt hen in staat om betonstraatstenen in diverse soorten en maten en zelfs kleuren te produceren. Daarmee speelt Martens in op de behoefte die er is in de markt als het gaat om betonstraatstenen.

De dikte van de betonstraatsteen is afhankelijk van het gebruik ervan en de belasting die daar uit voort vloeit: wordt er alleen over gelopen, of wordt de bestrating ook door gemotoriseerd verkeer gebruikt? De betonstraatstenen van Martens worden eventueel geleverd met profiel, in kleur of met een kleurechte deklaag.

Door gebruik te maken van contrasterende kleuren in betonstenen ontstaat een duidelijke markering die de verkeersveiligheid ten goede komt.

Martens levert naast stenen voor de traditionele bestratingsmethode ook verhardingsmaterialen ten behoeve van de mechanische verwerking ook wel machinaalstraten genoemd.

Ook voor industrieterreinen en havengebieden maakt Martens een geschikte betonstraatsteen. Het zijn de dikste en sterkste betonstraatstenen uit het assortiment en bijzonder geschikt voor zeer zware belasting.

Wilt u meer weten over de verschillende soorten betonstraatsteen van Martens, met of zonder profiel die Martens levert, ga dan naar www.martensgroep.eu en surf naar de pagina 'Verhardingen´ onder de Markten van Martens.

Kijkt u ook eens bij: Infiltratiebuizen, Betonnen kolommen, Inspectieput, Betonnen keerwand, Autolaadkraan, Tuinhandschoen, Prefab betonnen brug, Pvc goot, Pvc emmer, Betonnen duiker.
 
#########
 
#########
 
#########