######### #########
#########
######### ######### ######### #########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
#########
 
Betonbuis

De Martens betonbuizen scoren vooral hoog als het gaat om flexibiliteit. Dankzij het rechte spie-eind kunt u het merendeel van de buizen zelf op de bouwplaats op maat 'knippen'. Ondanks het knippen blijft de betonbuis passen op de standaard putsparingen. Hebt u zeer specifieke verbindingsstukken nodig, dan kunnen wij met onze hypermoderne zaag- en freesinstallatie exact het passtuk aanleveren dat u nodig hebt om de aansluiting tot op de millimeter nauwkeurig te realiseren.

Daar waar u de verbinding moet maken tussen de Martens betonbuis en de kunststof huis- en kolkaansluitingen, maakt u gebruik van de ABS inlaatconstructie. Deze oplossing combineert een hoge statische sterkte met unieke eigenschappen onder dynamische belastingen.

Martens combineert haar beton en kunststof expertise en kan daardoor totaaloplossingen aanbieden. Martens levert alle buizen en putten en toebehoren die daar tussenvallen op maat. Martens heeft een groot aantal producten standaard op voorraad wat een snelle levertijd garandeert.

Naast genoemde unieke uitvoeringseigenschappen wordt de Maru-betonbuis ook gekenmerkt door:
• de hoogste vloeistofdichtheidsklasse A, volgens de CUR standaard.
• toepasbaar in zowel zettingsgevoelige – en zand, klei, steenachtige bodemsoorten waarbij geen deformatie, vervorming optreedt.
• een standaard sterkteklasse tot aslast 20 ton (VK 60), Maruvesta standaard tot een aslast van 100 ton.
• laag energieverlies door een lage wrijvingscoefficient van de betonwand
• Dubo certificaat de hoogste duurzaamheidseigenschappen vanuit Nibe en een zeer hoge score bij de LCA volgens de CML methode
• hoge weerstand tegen chemische aantasting ivm de toepassing van hoog sulfaatbestendige cementen
de productielokatie een gunstige ligging kent, met gunstige rijafstanden. Het vrachtvervoer geheel plaats vindt met Euro 5 vrachtauto's van Nederlandsfabrikaat.

Wilt u meer weten over de betonbuizen van Martens, of over de andere producten die Martens levert voor rioleringen of waterzuivering, ga dan naar www.martensgroep.eu en surf naar de pagina ‘Rioleringen´ binnen de Markten van Martens.

Kijkt u ook eens bij: Betonput, Pvc golfplaat, Electrabuis, Betonnen ecoduct, Mobiele kraan, Kraanverhuur, Machineverhuizing, Spooraansluiting, Pvc hulpstuk, Lijnafwatering.
 
#########
 
#########
 
#########