Teuben, specialist in industriŽle verhuizingen en machineverplaatsingen

Teuben heeft tientallen jaren ervaring in industriŽle verhuizingen/ machineverhuizingen en machineverplaatsingen.

Veelal betreffen de werkzaamheden van Teuben het demonteren, monteren, verplaatsen, transporteren en/of het tijdelijk in opslag nemen. Dit kan betrekking hebben op gehele productielijnen, kleinere installaties of een enkele machine, vat, silo, tank, mast, kluis, bovenloopkraan, schakelkast, etc etc.

De werkzaamheden kunnen betrekking hebben op nieuwbouw activiteiten, onderhoudswerkzaamheden, reparatiewerkzaamheden, uitbreidingen of modificaties in veelsoortige industrien, waaronder o.a. de verpakkingsindustrie, voedingsmiddelenindustrie (ook frisdrankenproducenten en brouwerijen), houtbewerkingsindustrie, metaalbewerkingsindustrie, installatietechniek, scheepbouw, machinebouw en de power industrie (energie oplossingen).

Betrouwbaarheid

Een combinatie van decennia ervaring, inzicht en het juiste materieel, waaronder mobiele kranen, autolaadkranen, (speciaal) transport, heftrucks, specifiek rol-, hef- en hijsequipment, vormen de basis voor een gedegen uitvoering van veelsoortige projecten.

Teuben staat garant voor een groot oplossend vermogen, zorg, kwaliteit en veiligheid. De klant staat in deze centraal en moet er op kunnen vertrouwen dat de werkzaamheden tot in de puntjes worden uitgevoerd.

Altijd een maatwerk oplossing

Of het nu een complex of relatief simpel werk is, Teuben biedt een maatwerk oplossing waar de klant van op aan kunt. En dat tegen een zeer competitieve prijs.

Om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden, komen wij in de meeste gevallen, op locatie de werkzaamheden bekijken. Ons plan zullen we met u in detail doorspreken. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Teuben heeft een eigen werkplaats met optimale faciliteiten voor de ontwikkeling van custom made oplossingen. Zo nodig worden hulpmaterialen en/of gereedschappen aangepast of vervaardigd zodat de gevraagde werkzaamheden efficiŽnt kunnen worden uitgevoerd.

Teuben heeft eveneens de beschikking over een aantal volledig ingerichte containers met speciaal equipement t.b.v. industriŽle verhuizingen en machineverplaatsingen. Bij veel werkzaamheden worden deze containers ingezet, zodat er ter plekke, optimaal geanticipeerd kan worden op situaties.

De werkzaamheden worden door Teuben in het gehele land en soms ook daarbuiten uitgevoerd. Uitgangspunt is veelal dat de inzet van eigen materieel mogelijk is.


Vragen ?

Heeft u vragen , wilt u dat een van onze mensen ter plekke het werk komt bekijken, en/of wilt u een offerte, bel dan met onze planning op 0162-497010 of stuur een e-mail naar planning-teuben@martensgroep.eu

Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar, ook in het weekend.Informatieaanvraag

Klik HIER om meer informatie aan te vragen.

ProjectenVervanging besturingskasten tijdens grote renovatie losbrug 4 - EMO
 

Gewichtsbepaling en transport van 33,5 m zeewaardig motorjacht HELIAD II
 


Teuben kranen plaatsen bovenloopkraan
 

Demonteren en transporteren van generatorset voor reparatie
 


Positioneren en terugplaatsen rotor in generator na revisie
 

Terugplaatsen generator (200 Ton) na revisie elders